čtvrtek 14. března 2013

Roller Skates


S mou milovanou Kateřinou jsme se pro tuto sezónu rozhodly změnit rozestup a počet koleček a  zavítaly do žižkovského Concept Storu K17 si vybrat naše první trekové brusle. Mají celkem velký výběr bruslí a pod/nadkolenek k nim, ale i longboardů a dalšího potřebného sortimentu. Pokud si nevystačíte s tím, co mají na kamenném obchodě, navštivte stránky http://www.trekovebrusle.cz/ a tam už si určitě vyberete, pokud do nich budete chtít jít taky.

My vyzkoušely několik typů, zbrousily místní parkety pokusem o jízdu a protože jsem skandinávský typ a v rodinně k tomu máme blízko, zvolila jsem ty svoje ve švédských barvách, haha! Hej broder och Hanna!


  
 

No a v sezońě se potkáme třeba někde nějak takhle...



4 komentáře:

  1. hahaha, jj... jsem ale pevně přesvědčená, že to dám, hlavně když jsme v tom dvě, tak máme hype... a ty nohy jaký z toho pak budeme mít! )))

    OdpovědětVymazat
  2. Oh! Nejlepší, taky si je musím pořídit a pak začít roller derby! :) Jen škoda, že nejsou levnějši

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus projet ten web, třeba tam budou i levnější...zkusila bych ale určitě ebay nebo nějaký sekáče, občas se dá narazit na úplný oldchooly.))) My šly do toho krámu, aby jsme si to vyzkoušely a nakonec s nima i odcházely, no )))

      Vymazat